Benefit Training Center

 

Päris oma õppekeskuse omamine, arvestades Eesti turu tingimusi, on üsna unikaalne võimalus. Õppekeskuse idee on meie peas olnud viimased kümme aastat, kuid selle teostamine ei olnud pikka aega rahaliselt võimalik. Isegi Skandinaavia maades on ainult mõni üksik, spetsiaalselt kere- ja värvitöökodade spetsialistide koolitamiseks mõeldud, eraomanduses olev õppekeskus. 2010. aastal aga muutus meie unistus reaalsuseks – otsustasime keskenduda täielikult kere- ja värvitöökodade tehnoloogiaga varustamisele ning müüa 15 aastat meile kuulunud kere- ja värvitöökoda ja ehitada uus, tänapäevaselt varustatud õppekeskus automaalrite ja plekkseppade koolitamiseks. Õppekeskus asub Tallinnas, Kalda 9 ja on ametlikult avatud 2011. aasta sügisest.

Õppekeskuses on automaalrite õppetöökoda, auto keretehnikute ja autoplekkseppade õppetöökoda ning õppeklass teoreetilise õppe läbiviimiseks.

 

 

 

 

 

Koolitused


Benefit Training Center õppekeskuses pakume automaalritele ja auto keretehnikutele erinevaid standardkoolitusi, spetsiifilisi erikoolitusi ühe automargi remondispetsialistidele (näiteks Toyota, Mercedes, Volkswagen jne.), koolitusi ametikoolide õpetajatele ja täiendkoolitusi kindlustusfirmade spetsialistidele. Oma tehniliste võimaluste raames oleme põhimõtteliselt valmis üles ehitama täpselt Teie vajadustele vastava teoreetilise ja praktilise koolituspaketi.

 

Täpsemaks koolitusvõimalustega tutvumiseks võtke palun ühendust:

Automaalrite ja automaalri õpetajate koolitused – Raul Vello, raul at benefit dot ee

Keretehnikute ja plekkseppade koolitused – Margus Raud, margus at benefit dot ee

Autode restaureerimisalased koolitused – Neil-Peeter Sarevet, peeter at benefit dot ee



Automaalrite õppetöökoda


Auto keretehnikute ja -plekkseppade õppetöökoda