Standoblue

 


 

 

STANDOX TUTVUSTAB UUT BAASVÄRVI TEHNOLOOGIAT

 

Standoblue, täiesti uus baasvärvi tehnoloogia maailma juhtivalt autovärvide tootjalt Standox, sobitub suurepäraselt olemasolevasse Standox´i tootevalikusse. Peale tuhandeid autosid, mis on värvitud katseperioodi käigus Standox´i poolt valitud Euroopa parimates autovärvitöökodades, võime veendunult kinnitada, et meie valikus ja Teie käsutuses on nüüd Maailma Parim Autovärvisüsteem. 

 

Siin on ainult mõned entusiastlikud kommentaarid.
 

  • Alati samasugune tulemus ja väga kiire tööprotsess tänu ühe töökihi värvimisele. 
  • Briljantne toonisobivus ja perfektne tulemus – olenemata automaalri tööstiilist või värvipüstoli valikust.
  • Stabiilsed pihustamisomadused, mida töötingimuste ja ilmastiku erinevused väga vähe mõjutavad.
  • Kuivab eriti kiiresti ja tagab nähtamatu ülemineku hajutamisel, isegi kõige väiksema kohtparanduse korral.

 

Selline on meie uus “premium”-klassi värvitehnoloogia suure produktiivsusega profi-autovärvitöökojale!

 

Meie standard-autovärvisüsteem:  

STANDOHYD, maailma juhtiv vesipõhine autovärvisüsteem oma tuntud headuses jääb standard-värvisüsteemiks ja selle tootmine jätkub endiselt. Standohyd-süsteemi arendamist jätkatakse ka edaspidi ja siingi on oodata uusi arenguid. Uusi värviretsepte arendatakse ja olemasolevaid optimeeritakse edaspidi paralleelselt nii Standoblue kui ka Standohyd-värvisüsteemile.

 

 


 

Standoblue tööprotsess


Perfektne tulemus igas olukorras.

 

Standoblue on tänaseks tõestanud oma erilisi võimeid juba kümnetel tuhandetel värvitud autodel testklientide töökodades, Euroopas ja Ameerikas. Nende parimate autovärvitöökodade väga nõudlikud spetsialistid on meile kinnitanud järgmist:


 

Sobib igal tingimusel ja igas olukorras.


Standoblue näitab oma suurepäraseid omadusi igas olukorras. Perfektne ja särav tulemus on saavutatav alati, olenemata töötingimustest, ilmastiku mõjust  automaalri individuaalsest tööstiilist või värvipüstoli valikust. Kuna täielik katvus on peaaegu alati saavutatav ühe töökäiguga (1½ pihustuskihti järjest), aitab Standoblue säästa väärtuslikku aega ja tõsta oluliselt Sinu töökoja efektiivsust.


 

 
 
 


 

 


  


 

 

Suurepärane tulemus läbi kõigi värvikihtide.

Standoblue on sobiv värvitehnoloogia eriti nõudlike, 3-kihi efektvärvide värvimisel ja esmakordselt vesipõhiste baasvärvide ajaloos – mootoriruumi ja sisepindade värvimiseks ilma lakkimata. Nende ülesannete korral tuleb Sulle appi unikaalne Standoblue Kõvendi, mis on meie “kirss tordil” automaalri jaoks. Standoblue kolm peamist tugevust: lihtne kasutada, suurepärane toonisobivus olenemata kõvendi lisamisest ja eriti tugev kuivanud värvi pind.


 


 

Standoblue värvitooni tööriistad


Erakordselt perfektne toonisobivus.


Standoblue avab uue dimensiooni toonisobivuses. Innovaatiline Standoblue pigmenditehnoloogia garanteerib pilvitusevaba ja ülitäpse toonisobivusega tulemuse olenemata automaalri personaalsest tööstiilist või värvipüstoli valikust.



 

Suurepärane töötulemus on saavutatav uuesti ja uuesti.

Sinu jaoks on saadaval mitmed Värvitooni Tööriistad ja abivahendid, kaasa arvatud veebipõhine värvitooni arhiiv iganädalaste täiendustega.

 

  • GENIUS+, optoelektrooniline kolorimeeter, mõõdab värvitooni otse auto värvipinnalt.
     
  • STANDOWIN, täiendatud Standox´i värvitooni otsingu programm annab Sinu käsutusse kümned tuhanded värvitoonid kasutusvalmis Standoblue- retseptidena.
     
  • Uus tööriist - EFEKT NAVIGATOR on vajalik ja eriti mugav vahend metallikvärvi õige efekti kindlakstegemiseks ja valikuks. Standoblue´ga värvitud metallikefekt-näidised viies erinevas tumedusastmes ja viie eri suurusega metallikefektiga aitavad Sul kiiresti leida parima variandi, sisestada selle tulemuse Standowin programmi ning  tänu sellele, saada täpsem tulemus Genius+ kolorimeetriga.

 

Uus StandoblueColormix Poster annab täieliku ülevaate Standoblue mix-komponentidest. (Pdf 1MB)
 

 


 

Standoblue know-how


Nii lihtne kasutada, et paneb vilistama.


 

Sinu edu komponendid.

 

  • Standoblue baasvärv täpseks toonisobivuseks.
     
  • Viscosity Adjuster annab Standoblue‛le tema suurepärased omadused.
     
  • Standoblue Color Blend: teeb hajutamisest laste mängu.
     
  • Standoblue Hardener – baasvärvi kõvendi perfektseks 3-kihi värvimiseks ja mootoriruumi värvimiseks ilma lakita.