Car-O-Liner kereremondi süsteemid


 

CAR-O-LINER on unikaalne firma - segu Rootsi vabameelsusest, tehnilisest perfektsusest ja oma ala sügavuti tundmisest!   

Rootsist on pärit paljud maailma parimad asjad – Volvo autod, Sandviki tööriistad, Husqvarna saed, ABB-elektriseadmed, SKF-laagrid ja Karlsson katuselt kui nimetada vaid mõnda. Kus on maailma parimad insenerid – Rootsis. Kus on maailma parim teras – Rootsis. Ja kus on maailma parimad keretöötajad – üllatav, aga jälle Rootsis. Seda nii tehniliselt, töökorralduslikult kui ka majanduslikult. Sestap ongi juba sada aastat Eestis olnud tavaks öelda – “õppind mehed, Rootsi riistad”.
 

 

CAR-O-LINER AB on suurim ja edukaim autode kereremondisüsteemide valmistaja maailmas. Koos veokite kereremondisüsteeme tootva firmaga JOSAM kuulub CAR-O-LINER kontserni ALIGMENT SYSTEMS AB. Valikus on kerevenituspingid eri raskusastmetes avariide remondiks, autokerede elektroonilised mõõtmis- ja remondisüsteemid, ainulaadne Car-O-Tronic tarkvara maailma suurima autokerede andmebaasiga, punktkeevitus (Spotwelders), MIG/MAG ja MIG Brazing keevitussüsteemid, seinasüsteemid kogu vajaliku varustuse süsteemseks paigutuseks töökojas, elektrilised ja manuaalsed keevituskardinad ning töökohtade vahekardinad, EVO kinnitussüsteemid detailide fikseerimiseks ja tuhanded keretöö juures vajalikud vidinad.
Firma tootmis- ja arendusbaas asub Kungsöris ning uus peakontor Göteborgis. Lisaks on Car-O-Liner'il uute autode mõõtmiskeskused Hong-Kongis ja Ameerika Ühendriikides.

CAR-O-LINER pakub Sulle absoluutselt täieliku lahenduse – kogu keretöökoja vastavalt Sinu vajadustele. Sinul jääb üle vaid koolitada töötajad kas Car-O-Liner Academy rahvusvahelises või Eesti õppekeskuses ning stepslid seina pista. Töö võib alata!

 

 

CAR-O-LINER'i  koostööpartnerid


Koos autovalmistajate ja tunnustatud värvifirmadega tehakse pidevat arendustööd, töötatakse välja uusi kereremondi tehnoloogiaid ja seadmeid. Car-O-Liner on oma keretöökodade arendamise strateegiliseks partneriks valinud – TOYOTA, MERCEDES BENZ, FORD, VOLVO, BMW, HONDA, AUDI/VOLKSWAGEN, PEUGEOT/CITROEN ja mitmed teised. Samuti tehakse väga tihedat koostööd kahjude hindamise tarkvara tootjaga CABAS, juhtivate kindlustus- ja kahjukäsitlusfirmadega kogu maailmas ning eeskujulike ametikoolidega. Eestis on  Car-O-Liner'i seadmetega  sisustatud Tallinna  Tööstushariduskeskuse automaalrite ja -plekkseppade õppeklass.

Car-O-Liner’i seadmed on laialdaselt kasutusel Euroopas, Ameerikas ja Aasias. Väga kiiresti on arenenud tegevus Hiinas, Indias ja Venemaal, kus on järsult suurenenud nõudlus kvaliteetseadmete ja tehnoloogiate järele. Eestis ja Baltimaades on Car-O-Liner juba tuttav ajast, kui Balti riigid uuesti iseseisvaks said. Seega, soliidne 20 aastane ajalugu. Eestis kasutab Car-O-Lineri tehnoloogiat suur enamus eesrindlikest keretöökodadest – AMSERV Grupp, Info Auto, Reval Auto , Moller Auto Tallinn, United Motors, Silberauto uus keretöökoda ning veel mitukümmend autoesindust  ja iseseisvat keretöökoda.