3M liimid ja plastiparandusmaterjalid

 

 

3M innovaatilised lahendused autode ja plastiparanduseks. Erinevad liimid ja kattematerjalid kindlustavad kõrge kvaliteediga ja kauakestva tulemuse, kaitstes roostetamise, kivi täkete ja müra vastu. Kasutatakse koos 3M aplikaatoritega ja soovituslikes parandusprotsessides.
Struktuure saab üles ehitada, parandada ja siduda nii, et lõpptulemus oleks võimalikult algupärane.

 

Autokere liim on alternatiivne meetod keevitamisele kerepaneelide paigaldamisel, säästes aega, parandades kvaliteeti ja pakkudes turvalisemat töö tegemise võimalust.

 

 

 

 

3M Pehmete plastide parandusmaterjalid

3M FPRM pehmete plastide parandusaine on kahekomponendiline epoksiidliim, mida kasutatakse enamiku plastosade parandamiseks tänapäeva autodel. See on elastne ja kergestilihvitav. Toodetakse kahes tuubis (A&B), et hõlbustada mõõtmist ja segamist.
 

- Kerge kasutada.

- Ei voola ega valgu välja.

 

 


 

 

3M Polüolefiin nakketugevdaja

Plastikrunt on loodud kasutamiseks koos FPRM plastiliimiga polüpropüleenist ja etüleenpropüleenist sise- ja välisdetailide parandamisel, mille tähisteks on tavaliselt PP, EP, TPO või EPDM.

 

 

 

3M Superkiire plastikuliim

 

3M Superkiire plastikuliim on kahekomponendiline polüuretaanliim, mis sobib paranduseks, uuesti ülesehitamiseks, uue vormi andmiseks ja sidumiseks kõikidele plastikutele. Saab kiirest paigaldada ja lihvida ning ka üle värvida. Lihvimiseks kasutada 04903 kontuurlehte.

 

 

 

 

 

 

 

3M Kereliim

Uudne 2-komponentne liimipadrun vahetatavate kerepaneelide kinnitamiseks. Tihendab ja liimib üheaegselt terast, alumiiniumi ja SMC plaste. Vähendab keevitamisele kuluvat aega, kaitseb korrodeerumise eest ja nakkub suurepäraselt erinevate aluspindadega. Soovitame kasutada koos 3M™ 08117 käsipüstoliga või 3M 09930 pneomopüstoliga.
 

- Võimaldab hõlpsalt kinnitada raskesti ligipääsetavaid detaile.

- Tagab pinna ühtlase nakkumise.

- Soojendades võimalik kuivamist kiirendada.

- Liimib terast, alumiiniumit, SMC-plaste.
 

Ärge kasutage kere kandvatel detailidel!

 

 


 

 

3M Struktuurliim

Kahekomponentne struktuurliim on 8 korda tugevam kui polüuretaanliimid. Sobib paneelide ja uksekatete liimimiseks. Pakitud 37,5 ml kaksiktuubi.
 

- Kuivab kiiresti.

- Otsik tagab õige seguvahekorra ja ei lase liimil voolama minna.

- Kerge hooldusvaba püstol.

 

 

 

 

 

 

3M Plastiparandusplaaster

Kiire lahendus mõrade ja aukude parandamiseks plastikust kaitsevõredel, ilma vajaduseta asendada see originaalosaga. Valmista pind ette, paigalda teip mõra tagumisele küljele ja vormi esipind kergelt FPRMi või Flexible Plastic Filler plastipahtliga.