3M Roloc tooted

   

 

 

 

 

3M 777F Roloc Ketas

 

Roloc™ kinnitusega 777F lihvketas sisaldab Cubitron™ abrasiivi ning on kaetud jahutusainega, mis teeb ta eriti sobivaks kuumustundlikele aluspindadele, nt. rooste- ja happekindla terase, alumiiniumi ja titaani lihvimisel.  Ketta aluspõhjaks olev kangas teeb ketta paindlikumaks võrreldes fiiberalusega võimaldades minimeerida lihvitavat ala. Cubitron keraamiline abrasiiv tagab ketta pikaealisuse ja terava lõike.

 

 

 

 

 

3M SC-DR Roloc viimistluskettad


Scotch-Brite karukeelega sarnane abrasiivi ülesehitus võimaldab viimistleda jämedalt lihvitud/käiatud pindu ja üleminekuid, samuti kraatide eemaldamiseks servadelt või spotteriga töödeldud pindadelt. Tänu elastsele struktuurile ei käia plekki õhukeseks vaid silub-töötleb ainult pindmist osa. Kettal on Roloc kiirkinnitusmehhanism, mis võimaldab kiiret ketaste vahetust erinevate karedustega töötlemisel. Kasutuskohad: kattekihtide (ka rooste) eemaldamine, lihvimisjälgede silumine. Materjalid: kõik metallid.

 

 

 

 

 

3M™ Roloc™ Kärgkettad CX-DR


Jämedakoelised ja vastupidavad Scotch-Brite Clean & Strip kärgkettad on mõeldud pinna kiireks puhastamiseks raskesti ligipääsetavates kohtades. 3M™ Roloc™ kiirkinnitusmehhanism tagab kiire ja lihtsa ketta vahetuse.
Kasutuskohad: kattekihtide eemaldamine, rooste eemaldamine, keevitusjärgse sinetuse eemaldamine.

 

 

 

 

 

Teibieemalduskettad

 

Kettad on mõeldud paber-, riba- ja kahepoolsete teipide jääkide eemaldamiseks pinnalt. Kasutatakse koos  masinatega, mille kiirus on 500-4000 p/min.

 

 

 

 

 

3M™ Roloc™ ja Roloc+™ tallad

 

Roloc™ ja Roloc+ tallad on mõeldud Roloc kinnitusega toodete kinnitamiseks tööriistale. Valikus on võlliga ja M14 kinnitusega tallad. Roloc-tallad on ette nähtud ketaste tasapinnaga töötamiseks, Roloc+ pikendatud võlliga tallad on mõeldud ketta servaga töötamiseks.  

Tähelepanu! Roloc+ talda saab kasutada ka Roloc™ ketastega, aga vastupidi mitte.

 

 

 

 

3M™ Roloc™+ Tald nr. 1


Kasutatakse 25mm ketastega.


 

 

   

3M™ Roloc™+ Tald nr. 4


Kasutatakse 75mm ketastega.