Erialased haridusprojektid

 

Autoplekksepa õpik ametikoolidele

 

Käesolev õpik on esimene eestikeelne Autoplekksepa Õpik, mis on koostatud ja välja antud peale Eesti taasiseseisvumist. Õpiku koostamise ajendiks oli terav põud eestikeelsetest õppematerjalidest autoplekksepa eriala õpetamisel ja autorite soov kirja panna olulised baasteadmised autoplekksepa ameti omandamiseks ning oma aastatepikkune praktiline kogemus selle erialaga seoses.

Loe edasi »

Automaalri õpik ametikoolidele

 

Automaalri Õpik on koostatud automaalri eriala kutseõpetajate ja ametiliitude soovil ning on mõeldud peamiseks õppematerjalide aluseks  automaalrite ning selle erialaga seotud spetsialistide koolitamisel. Tegemist on esimese, peale Eesti taasiseseisvumist koostatud ja välja antud automaalri õpikuga.

Loe edasi »

Toyota keretehnikute B&P Step2 koolitus

 

Käesoleva aasta augustis-septembris toimusid Toyota Balti AS-i ja Benefit AS koostöös taas kere- tehnikute koolitused, seekord 2-päevased STEP2 taseme kursused. Osalejaid oli nii Eestist, Lätist kui Leedust - kokku 5 gruppi keretehnikuid.

Loe edasi »

Tallinna Lasnamäe Mehaanikakool

 

2011. aastal projekteerisime ning seadmestasime Automaalri ja Autoplekkesepa õppetöökojad teisele Tallinna ametikoolile - Tallinna Lasnamäe Mehaanikakoolile. Ka TLMK kasutab tulevaste automaalrite koolitamisel ühena valikutest Standox-autovärvitehnoloogiat ning keretöökojas CAR-O-LINERI seadmeid ning meetodeid.

Loe edasi »

TOYOTA BODY JA PAINT BALTIC SKILLS GRAND PRIX

 

2010. aastal viis Toyota Baltic koostöös TTHK ja Benefitiga kooli õppetöökodades läbi Toyota Baltimaade Automaalrite ja Keretehnikute võistluse, mis osutus väga edukaks ja pakkus rahulolu nii korraldajatele kui ka osavõtjatele. Tänu oskuslikule seadmete valikule TTHK töökojas osutus võimalikuks Toyota nõuetele vastavate  ideaalsete tehniliste tingimuste loomine võistluse läbiviimiseks.

Loe edasi »

RAKVERE AMETIKOOL

 

Aastal 2010 valmis Rakvere Ametikooli renoveerimisprojekti osana täiesti uus Automaalri ja Autoplekkesepa õppetöökoda. Rakvere Ametikooli õpetajad on samuti saanud meie poolt tehnilise väljaõppe ning hästi toimib ka kolmepoolne koostöö Benefiti, meie Virumaa koostööpartnerite ja ametikooli vahel. Meie klientide töökojad pakuvad kooli õpilastele praktikakohti ja tulevikus parimatele kindlasti ka ametit.

Loe edasi »

Tallinna Tööstushariduskeskus

 

Esimese Eesti ametikoolina sai endale uued, tänapäevaselt varustatud automaalri ja autoplekksepa õppetöökojad Tallinna Tööstushariduskeskus (TTHK). Projekteerisime ja seadmestasime riigihanke korras mõlemad töökojad ning 2008. aastal alustas TTHK uute õppegruppidega juba moodsate seadmete ning tehnoloogiaga.

Loe edasi »