Benefit AS

 

Benefit on Eesti juhtiv  autode  kere- ja värvitöökodade seadmestamisele, varustamisele ning projekteerimisele spetsialiseerunud ettevõte.

 

Meie põhimõtteks on pakkuda Teile ainult seda, mida endalegi sooviksime - ainult parima kvaliteediga tooted ja teenused mõistliku hinnaga!

 

Meie eesmärgiks on pikaajaline partnerlussuhe, mis hõlmab tehnoloogia ja materjalide tarnet,  erialast koolitust nii plekkseppadele ja maalritele kui ka töökoja juhtkonnale ning konsultatsioone.

  

Benefiti  ajalugu sai alguse 1990. aastal koos Eesti Vabariigi taassünniga.  Alguses tegutsesime väiksemates ruumides, kuid  ettevõtte laienedes kolisime 1994. aastal  suurematesse ruumidesse Kalda tn. 9, kus asume tänaseni. Siin on meie peakontor, ladu, labor ning uus õppekeskus ja restaureerimistöökoda.

 

Aastal 2000 avasime harukontori koos lao ja laboriga Tartus, Tähe 118.  Kiire tarne ja asjatundlik nõu kohapeal on aidanud meil ka Tartus turuliidriks tõusta.

 

2009. aasta lõpus tegime otsuse minna Läti turule ning omandasime enamusosaluse Läti Standox esindajast Auto Palete SIA. Olime nende, kui kolleegidega koostööd teinud juba üle 10 aasta ning tundsime, et aeg on küps ühendamaks jõud. Oluliseks põhjuseks oli siin ka vajadus teenindada paindlikumalt autoettevõtteid, kellel on esindused ja keretöökojad mõlemas riigis ning, kes sooviksid saada  sama kvaliteediga koordineeritud teenindust nii Eestis kui Lätis.

 

2010. aastal loobusime avariiremondi töökoja pidamisest, müües keretöökoja tegevuse Metro Auto OÜ-le, kes jätkab samades ruumides. Leidsime, et 15 aastat oli piisav aeg kogemuste omandamiseks ning oleme nüüd valmis neid täies mahus edasi andma oma koostööpartneritele. 

 

2011. aastal täitus meie suur unistus - valmis  sai ehitatud oma õppekeskus automaalrite ja -plekkseppade koolitamiseks - Benefit Training Center.

 

Oleme pikki aastaid tegelenud ka vanasõidukite restaureerimisega ning keretöökojast loobumise järel oleme asunud seda tegevussuunda  arendama.  Et eristada vanaautode restaureerimine meie teistest tegevussuundadest, sai loodud  uus bränd - Benefit Auto Klassika, mis  hõlmab  endas vanasõidukite restarureeimist, vastavat erialast koolitust ning materjalide ja seadmede müüki.

 

 

Koostööpartnerid:

Meie koostööpartneriteks on nii autoesinduste keretöökojad kui ka professionaalsed ja edumeelsed iseseisvad keretöökojad. Kokku tarnime tehnoloogiat enam kui sajale kere- ja värvitöökojale Eestis.

 

Kuuluvus liitudesse:

Benefit on  Eesti Kaubandus-Tööstuskoja, Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liidu (AMTEL) ja  Autode Keretöökodade Alaliidu liige. Lisaks osalevad meie töötajad erialaselt Kutsekoja ja Kutsekomisjoni tegevuses.