Wieländer+Schill seadmed ja tööriistad

 

 

Autokerede remondi tehnoloogia muutub aina keerulisemaks ja täpsemaks. Meie eesmärk on oma kliente igakülgselt toetada uute tehnoloogiate kasutuselevõtul ja pakkuda võimalust remontida sõidukeid, kasutades autotootjate poolt heaks kiidetud meetodeid ja tehnoloogiat.

 

Wieländer+Schill, meie uus koostööpartner, on tootja, kelle maailmatasemel keevitusseadmed, eritööriistad, alumiiniumkerede remontsüsteemid ja arvukad muud lahendused keretöökodadele täiendavad suurepäraselt meie tooteportfelli kereremondi tehnoloogiate ja lahenduste osas.

 

Wieländer+Schill on koostöös juhtivate autovalmistajatega tootnud seadmeid ja eritööriistu keretöökodadele juba 35 aastat ning  tänaseks tarnib ettevõtte oma tooteid enam kui 50 riiki. Nende poolt arendatud kereremonditehnoloogia ja seadmed on aastate jooksul saanud autotööstuse standardiks ning maailmas enimkasutatud autoesinduste keretöökodade poolt. Innovatiivsed tehnoloogiad, väga kõrge kvaliteet ja tarnete paindlikkus on kolm peamist alustala, millele ettevõtte tegevus toetub.

 

Nii Benefit kui Wieländer+Schill on pakkunud suurepärast klienditeenindust aastakümnete jooksul pidevalt muutuval autode kereremondi turul. Meie mõlema edu aluseks on olnud hästikoolitatud ja motiveeritud professionaalsed töötajad, kes suudavad kiirelt ja paindlikult reageerida muutuvale olukorrale kereremondi maailmas ning pakkuda parimat teenindust ja esmaklassilisi tooteid.

 

 

                                                

 

 Wieländer+Schill peakontor ja õppekeskus Saksamaal Schwenningenis