Tallinna Lasnamäe Mehaanikakool

 

2011. aastal projekteerisime ning seadmestasime Automaalri ja Autoplekkesepa õppetöökojad teisele Tallinna ametikoolile - Tallinna Lasnamäe Mehaanikakoolile. Ka TLMK kasutab tulevaste automaalrite koolitamisel ühena valikutest Standox-autovärvitehnoloogiat ning keretöökojas CAR-O-LINERI seadmeid ning meetodeid.

Värvimistöökoja sisustasime loomulikult suurepäraste Blowthermi värvimiskambri, kruntimiskambri ja moodullaboriga. Laboris on õpilastel kasutada nii uus Standoblue baasvärvi tehnoloogia kui ka veokite värvimiseks mõeldud Standofleet VOC-pinnavärvisüsteem. Lisaks lahendasime eeltööala lihvmasinate, Herkules konsoolide ja tolmueemalduskeskustega ning IRT –infrapuna-kuivatusseadmetega. Õpilastel on kõik, mida vaja!

 

TLMK keretehnikute õppeklass on varustatud täielikult Car-O-Lineri autokere remondiseadmete ning Dinosaurier plekitöötlemisseadmetega, et õpilased saaksid omandada olulised algteadmised ja kogemused elementaarses plekitöö osas: pleki lõikamisel, painutamisel, venitamisel ja kahandamisel. Loomulikult on õpilaste kasutada täiskomplekt Car-O-Lineri keevitusseadmeid.