3M Isikukaitsevahendid

 

 



 
 

Maalriülikond
 

3M tootevalikus on nii ühekordseid kui ka  korduvkasutusega maalriülikonnad erinevateks töödeks.

Korduvkasutusega maalriülikond on kergest ja hingavast polüestrist, integreeritud põlvepehmenduste ning paelaga pingutatava kapuutsiga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ühekordsed tolmurespiraatorid

Pidevalt täiustuvad omadused tõstavad 3M respiraatorid hoopis teisele tasemele tavalistest respiraatoritest. 3M™ filtermaterjal ühendab endas mehaanilise filtreerimise eeliseid edasiarenenud filtreerimistehnoloogiaga, mis püüab endasse lenduvad tolmuosakesed. 3M™ Cool Flow™ väljahingamisklapp vähendab kuumuse kogunemist respiraatorisse. Meie väga mugavad, ergonoomiliselt disainitud respiraatorid on toodetud erinevate patenteeritud tehnoloogiatega, tänu millele oleme saavutanud väikseima hingamistakistuse ja mugava kaitse tolmuosakeste vastu.

 

 

 

 

 

Korduvkasutatavad respiraatorid

Ohtlikud ained võivad tekkida tööstusvaldkonnas enamikes töökeskkondades. 3M pool- ja täismaske on võimalik kasutada paljude erinevate filtritega, mis pakuvad efektiivset kaitset nii tolmuosakeste kui ka gaasi ja aurude eest. 3M maskid on eranditult kvaliteetsed ja mugavad ning mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks.

 

 

 

 

 

 

 

Kaitseprillid

3M pakub laia valikut kereremondi töökodadele sobivaid kaitseprille ja maskprille. Kaitseprillid ja eriti maskprillid pakuvad kindlat kaitset lendavate aineosakeste eest. Vastupidavate klaasidega, optiline klass 1. Saadaval erinevates stiilides ja klaasivärvidega: läbipaistvad, kollased ja suitsuklaasidega. Vastavad standardile EN 166:2001 spetsiifilises kasutusalas, pakuvad 99% UV kaitset. Kerged stiilsed prillid, mis on maksimaalselt mugavad ja meeldivad kanda.

 

 

 

 

 

 

Kõrvaklapid Peltor™ Optime™ I

Kerge kaaluga kõrvaklapid Optime I pakuvad kasutajale mitmekülgset kaitset ning mugavust. Tänu märkimisväärselt suurele sisesüvendile on kõrvaklappe lihtne teiste kaitseseadmetega ühendada, lastes kõrval mugavalt puhata. Võite kõrvaklappe Optime I kasutada nii lühiajaliste kui kauakestvate tööde korral. Laiad ja mugavad kõrvapadjakesed, mis on täidetud vedeliku ja vahtkummi seguga, asuvad tihedalt kõrva vastas, kuid ei avalda sellele suurt survet. Kõrvaklapid sobivad suurepäraselt kasutamiseks mõõduka tööstusmüraga keskkondades, nagu töökojad, plekitehased ja trükikojad, kuid neid võib kanda ka õues muruniitmise või muude vabaajategevuste ajal.

 

 

 

 

 

Kõrvaklapid Peltor™ Optime™ II

Kõrvaklapid Optime II on mõeldud kasutamiseks iseäranis mürarikkas keskkonnas ning need summutavad isegi ülimadala sagedusega helisid. Kõrvapadjad on täidetud vedeliku ja vahtkummi unikaalse seguga. Tänu sellele asuvad klapid tihedalt kõrva vastas, kuid ei avalda sellele suurt survet, mistõttu on need mugavad isegi pärast pikaajalist kandmist. Kõrvapatjadel on õhukanalid, mida katab pehme patenditud hügieeniline kile. Kõrvaklapid Optime II sobivad kandmiseks tugeva tööstusmüraga keskkonnas, ehitusel, tootmisseadmete läheduses, lennujaamades või maaharimistööde ajal. Müügil on nii nähtavate metallosadeta dielektriline mudel kui ka rohelised Hi-Viz kõrvaklapid , mis on mõeldud töötajate jaoks, kes vajavad kuulmiskaitset ning peavad ühtlasi väga hästi silma torkama, näiteks teedeehitusel, lennujaamades või muudes ohtlikes kohtades töötavad inimesed.

 

 

 

 

 

 

 Kõrvaklapid Peltor™ Optime™ III
 

Kõrvaklapid Optime III on väga suure summutusvõimega kuulmiskaitsevahendid, mis on mõeldud kasutamiseks äärmiselt mürarikkas keskkonnas. Klappide kaitsevõime seisneb kahekordses kestas: peavõruga ühendatud kest vähendab kaja, mistõttu kõrvaklapid suudavad summutada ka kõrgsagedusega müra. Tänu klappide sisemise helitugevuse ja kestade helitugevuse vahel eksisteerivale akustilisele seosele summutavad kõrvaklapid ka madalsagedusega müra. Laiad kõrvapadjad on täidetud pehme vahtkummiga, tänu millele püsivad need kindlalt paigas, avaldamata kõrvale suurt survet. Kõrvaklapid Optime III kaitsevad kandjat väga tõhusalt müra eest ning on äärmiselt mugavad. Müügil on nii nähtavate metallosadeta dielektriline mudel kui ka rohelised Hi-Viz kõrvaklapid , mis on mõeldud töötajate jaoks, kes vajavad kuulmiskaitset ning peavad ühtlasi väga hästi silma torkama, näiteks teedeehitusel, lennujaamades või muudes ohtlikes kohtades töötavad inimesed.

 

 

 

 

 

Ühekordsed kõrvatropid

Tänu kuju aeglaselt taastavale vahtkummile pakuva ühekordsed kõrvatropid enamikule kasutajatest korraga nii parimat mugavust kui kaitset. Kõrvas olles paisuvad kõrvatropid aegamisi, võttes kõrva järgi mugava ja turvalise asendi. 3M™ pakub suures valikus ühekordselt kasutatavaid ühekordseid PU-kõrvatroppe, mille hulgast leiate enda vajadusi kõige paremini rahuldava toote.

 

 

 

 

 

3M™ Speedglas™ 100 keevitusmask

Vägagi taskukohasel Speedglas 100 keevitusfiltril on suurepärane optiline kvaliteet, usaldusväärne isetumenev funktsioon ning seda saab kasutada enamlevinud keevitusel nagu näiteks elektrood-(MMA), MIG/MAG ja ka mitmete TIG-keevitustööde juures. Lihtsalt käsiteldav Speedglas 100 on ideaalne “esimene” keevitusmask hobikeevitajatele, farmeritele, kodukasutajatele ning ehitus- ja hoolduskeevitajatele, kes ei tegele keevitamisega pidevalt, kuid tahavad sellegipoolest olla usaldusväärselt kaitstud ja nautida selget vaatevälja keevitamisel.