car-O-liner keevitusüsteemid

 

 

 

 

 

CAR-O-LINER INVERTER Punktkeevitusseadmed (Resistance Spot Welding)

 

CAR-O-LINER punktkeevitusseadmed võimaldavad keevitada mistahes teraseid, mida autotööstus täna kerede valmistamisel kasutab. Üha enam suureneb külmkalestatud eriteraste (HSS, Boron jne.) kasutamine kere turvaelementides (akna- ja uksepostid, turvatalad külgedel ja otstes) ning nende keevitamisel ei tohi enam kasutada tavalist Mig/Mag keevitust, sest kuumutamisel kaotab eriteras oma tugevusomadused. Car-O-Lineri inverter-punktkeevitused keevitavad püsivooluga min 10 000A, mis tagab kvaliteetselt läbisulatatud keevispunkti kõigi eriteraste puhul.

CTR12000 Vision  

 

 

 

 

 

Täisautomaatne punktkeevitusaparaat

Täisautomaatse protsessijuhtimisega multifunktsionaalne punktkeevitusseade kesksagedusinverteri ja vesijahutusega, mis on valmistatud  keretöökodadele, kes iseäranis suure osa tegeleb eriteraste, tsingitud ja lamineeritud teraste kõrgekvaliteedilise keevitamisega.

Omadused

  • Automaatne plekipaksuse tuvastamine Pulse-Sonar süsteemi abil
  • Automaatne materjalitüübi tuvastamine (normaalne/HSS) Virtual Generator abil
  • Automaatne keevituspunkti diameetri määramine voolutugevuse abil
  • Transformaatoriga C-käpp 10kHz tehnoloogiaga
  • Keevitustulemuste dokumenteerimine WinSpot
    QS-programmi abil
  • Vastab EU direktiivile 2004/40/EG voolutugevuse
    piirmääradest
  • Keevitusvoolu tugevus kuni 12 000A
  • Keevituspunktide kvaliteedi jooksev kontroll protsessi kestel
  • Programmiuuendused läbi USB

 

 

 

 

 

SÕBRA SOOVITUS: punktkeevitusaparaati tasub soetada juba sellepärast, et sellega hoiate tublisti kokku auto remondis viibimise aega. Kujutage ette plekkseppa, kes vahetatava detaili servadesse auke perforeerib, seejärel need täis keevitab (eelnevalt on vaja ümbritsevad alad väga hoolikalt keevispritsmete eest kaitsta) ja seejärel need veel ka maha peab käiama. Sellega pole kulutatud aeg veel lõppenud – maaler peab need kohad üle pahteldama ja tasaseks lihvima… Punktkeevituse jälg on aga täpselt samasugune, kui tehasest tulnud autol ning peale kruntimise ja värvimise polegi muud tarvis teha.

 

CAR-O-LINER  PNP90 

 

 

 

PNP90 on pneumo-hüdrauliline süsteem iseläbistuvate neetide paigaldamiseks ja eemaldamiseks. Seadme universaalne ehitus võimaldab kasutada erinevaid adaptereid erinevates kasutuskohtades. Lihtne kasutada, kerge kaaluga ja väga tõhus – see neetimissüsteem võimaldab teie tehnikutel teostada parandustöid rekordilise ajaga, säästes nii aega kui raha.
 
Omadused ja eelised
  • Universaalne - võimaldab erinevaid operatsioone: neetimine, augustamine, needi välja perssimine, ava kalibreerimine
  • Väga efektiivne - rõhu suhe 100:1;
  • Täpne võimsuse kontroll;
  • Vastupidav, vähest hooldust vajav konstruktsioon.

 

 

    

 

Car-O-Liner MIG/MAG keevitusseadmed

 

 

CM220

 

 

 

Car-O-Liner CM220 Automotive keevitus on välja töötatud tänapäevastes autokeredes kasutatavate tsink ja suure tõmbetugevusega teraste keevitamiseks. Lisaks on ta võimeline keevitama alumiiniumit ning tegema vaskjoodist (MIG-Brazing).

Uued materjalid, mida kasutatakse autokerede konstruktsioonis peavad vastama kõrgendatud nõudmistele kaalu, tugevuse ja korrosioonikindluse osas. See on ka põhjuseks, miks üha enam kasutatakse keevisliidete tegemisel erinevaid sulameid, mille abil tagada pinna korrosioonikindlus ja pinnaviimistlus. Just nende materjalidega töötamise nõuetele vastavalt on välja töötatud ka CM220 Automotive.

 

 

CM220 Twin

 

 

 

Twin variandis on aparaat varustatud kahe pooli, kahe käpa ja kahe balloonikohaga, et võimaldada remondi käigus kiirelt muuta samal aparaadil keevitustehnoloogiat, nt. minna terastraadilt üle vasktraadile või alumiiniumile. Aparaadis on seadistatud 2 erinevat programmi, mille vahel valides saab kiirelt muuta keevituparameetreid kasutatavale traadile vastavaks.

 

 

Car-O-Liner CH37 induktsioonkuumutaja

 

 

Induktsioonkuumutamise eeliseks on lahtise leegi puudumine. Suure võimsusega CH37 kuumutajat võib kasutada sarnaselt gaasipitsile, ainult selle vahega, et lähedalolevaid pindu ei vigastata. Kuumutajal on 5 võimsuse astet koos unikaalse reguleerimise ja kontrollisüsteemiga, mis väldib ülekuumenemist.

 

Omadused

  • Kuumutab läbi kummi ja plasti
  • Ei vigasta ümbritsevaid kuumatundlikke detaile
  • Täielik kontroll võimsuse üle, unikaalne
     reguleerimis- ja kontrollsüsteem
  • Ilma lahtise leegita
  • Kasutajasõbralik ja lihtne juhtplokk viie
    võimsusastmega

 

 

 

   
     
   

 

CAR-O-LINER  CR35 SPOTTER

 

 

CR35 on mikroprotsessori poolt juhitav tark aparaat, mille abil on võimalik keevitada ja tõmmata kõiki tüüpe keermepulki, naelu, seibe, neete ja polte.

Komplekti kuulub: 2,5m kaabel, maanduskaabel, multifunktsionaalne käpp, tõmbevasar väikeste mõlkide eemaldamiseks ja stardikompekt neete,  polte jt tarvikuid.

 

 

 

CAR-O-LINER PC30 PLASMALÕIKUR

 

 

PC30 plasmalõikur on vajalik tööriist uute eriteraste lõikamiseks. Suurepärased lehtmetalli lõikamis-omadused ja täpne serv. Ei mingit erigaasi – ainult 220V ja suruõhk.